Chun!

15 July 2012

Susah sangat ke nak berfikir?

EhemEhem. Saya di UIA sekarang! Yay! Itu berita gembira. hehehe. Masa study kau sibuk je kan nak balik rumah. Serakang dah habis kau sibuk-sibuk nak datang UIA lakkk. Manusia betul! 

Kisah sebenar, saya ada sebab datang uia, tapi taknak cerita dekat blog. Orang terdekat je tahu. Ceh ceh. Macam orang penting sangat je kannn. Tak ada apa yang sangat penting pun. Datang kerana ada sedikit hal dan sebab nak buat clearance. Yay!

Apa kena mengena dengan bebelan saya di atas dan tajuk? Agak-agak encik laaa kan. Mak pun tak tahuuuuu. hahaha. Tidakkkk! Tak perlu paham carutan saya. *fuhh selamat anak-anak kucing je baca blog saya*

Tajuk tu tengah marah dekat diri sendiri, suka je buat keputusan tanpa berfikir? Susah sangat ke nak berfikir sikit je pun. Hish! Aku menyesalkan sesuatu keputusan yang aku buat. Tapi dah jadi. Lain kali nak buat decision tree dulu baru kasi keputusan. Go Ana Go!