Chun!

20 June 2014

Email dari Maybank

Hari tu konon-konon nak cerita tentang Vietnamkan. Eh tak ada orang tunggu kan kan kan. 


Ok. hari tu bukak lah Yahoo Mali saya. Tiba-tiba ada email konon-konon dari Maybank 2u. Kenapa saya cakap konon-konon? Sebab saya register email lain untuk Maybank2u.

Email tu macam ni.


#hanampak . Sangat macam konon meyakinkan kan!

Saya pun dengan gatal-gatal klik. Nak gak tengok apa link dia bagi.


#hatengok

Sama sangat-sangat macam maybank2u punya page.


Kan! Sama kan! 

Bukan mata saya yang salah kan. hahaha.

Ok. Oh Maybank! Bahayanya semua ini. Bahaya.


2 comments:

Mel Melissa said...

nasiblah sy jarang layan emel..n tk pena buka suma tu..ekeke..

Anonymous said...

I was excited to discover this web site. I want
to to thank you for ones time due to this wonderful read!!
I definitely enjoyed every bit of it and I have you bookmarked to check out new information on your web site.


my webpage: seo campaign