Chun!

20 June 2014

Email dari Maybank

Hari tu konon-konon nak cerita tentang Vietnamkan. Eh tak ada orang tunggu kan kan kan. 


Ok. hari tu bukak lah Yahoo Mali saya. Tiba-tiba ada email konon-konon dari Maybank 2u. Kenapa saya cakap konon-konon? Sebab saya register email lain untuk Maybank2u.

Email tu macam ni.


#hanampak . Sangat macam konon meyakinkan kan!

Saya pun dengan gatal-gatal klik. Nak gak tengok apa link dia bagi.


#hatengok

Sama sangat-sangat macam maybank2u punya page.


Kan! Sama kan! 

Bukan mata saya yang salah kan. hahaha.

Ok. Oh Maybank! Bahayanya semua ini. Bahaya.