Chun!

21 April 2014

15 April 2014

Bila laptop rosak

semua terjadi tiba-tiba.

nak salahkan siapa-siapapun malas.

nak fikir pun malas.

biar.

biar.

biar...

10 April 2014

Berangan

Bila dan putus asa. mula lah berangan.

Itu ini itu ini.

macam seronok.

tapi si penakut ni.

Angan-angan  je.

08 April 2014

Resume. Penganggur.

Boleh tak kat resume nak taip besar-besar

"Saya perlukan kerja, saya apply sebab saya berminat. Kalau dah berminat mesti cepat boleh belajar punya eh"

"Jangan tanya saya macam-macam. Masa interview tengah nervous memanglah tak boleh jawab. Dah kenal saya. Takkan menyesal punya eh"

"tak payah nak memilih sangatlah. Pilih lebih-lebih pekerja berehenti juga"

Okay ayat jahat.

Belum putus asa untuk mencari kerja.

Ya Allah. Permudahkanlah.

06 April 2014

kehendak

Sedar tak?

Sedar tak?

Kehendak sentiasa lebih dari duit.

Semua itu gila.

oh!

nak handphone baru!

05 April 2014

Habis. Tamat.

Dah tamat kontrak menjadi guru ganti.

Teringin nak jadi cikgu lagi.

tetap mana-mana.

Ada sesiapa perlukan cikgu?

02 April 2014

Boleh ke tidak?

Boleh tak nak link Instagram dan Blog?

hahaha.

Soalan tu serius sebenarnya.

Sebab selalu je tulis caption dekat instagram macam tulis cerpen.

Malu *tutup muka dengan kuali*

Saya suka instagram.

Tepek gambar.

Tulis caption.

hashtag merapu.

Post.

Heaven beb.

Dunia aku.

Blog dah lupa-lupa nak update.

Cerita hidup semakin bosan.