Chun!

09 May 2013

handphone separa canggih

Hari tu kan, kawan saya kan, Raja Wani kan, dia cerita kan, dia kan, baru kan, beli kan, handphone kan. 
*ok, sika benci cara penulisan begitu*(baca cara comel tau)

letak gambar je aci tak?

Tak tahu nak cerita macam mana. 

Raja tunjuk handphone baru dia. Saya nak beli jugak. Saya bukak website Digi. Saya berminat. Saya pergi Digi. Saya beli!

Tengok sini kat website dia ada promo!

Nampak tu macam free kan! Memang! Tepat!

Rebate RM200 tambah RM50 dapat handphone di atas dan Digi SKMM. Tapi kan tapi kan tapi kan handphone tu hanya boleh masuk no Digi je. Saya oke je. 

Setakat sehari saya guna handphone tu best je!

No comments: