Chun!

10 October 2010

[Dinner] Committee Accounting Race 8/10/10

Kenapa semua orang obses dgn 10/10/10. Mesti korang nk cakap sebab date dia santekkan. Oke. Alasan semua di terima. Tapi skrg aku nak cerita date 8/10/10. hahaha. Selalu je lambat2 cerita kan kan kan.Terima jelah.

Date yang sangat gembira. pergi dinner dgn committee Accounting Race. Mereka sangat best! Sangat happening! Saya suka! Dahlah makanan sedap2 malam tuh. Thanx semua. makanan yang sedap. Makanan yang banyak. Harga yang berbaloi-baloi. Saya sangat gembira. *ape gedik kau ckp sy*

Bandung

Sangat sedap nampakkan

Sotong neh terbaek!


Then main game. Game mafia. Okayy. Sangat lawak. Saya orang kampung teraniaya. Awal2 dah keluar. wuhuu..


Tapi malam tuh tak bawak camera but nasib yg sangat baik mereka ada yg bawak so tumpang bergambar ye! hehehe. Gambar banyak dalam facebook but tak curi pon malas! hehehe. So amek lah satu pic kitorang ramai2 masa dah kenyang. hehehe. 

Kami

Sangat gembira itu malam. Terima Kasih kawan-kawan


p/s : Maaf ayat sangat berterabur. Otak tengah berselirat.

No comments: