Chun!

23 January 2011

Khurafat | Kerja | Dinner | Tiket Bas

Khurafat | Kerja | Dinner | Tiket Bas

"Siapa nampak persamaan empat perkara di atas sila angkat tangan?"

 Oke. Oke. Siapa yang angkat tangan tadi. Apa jawapan nye? hehehe. Mungkin jawapan anda betul tapi jawapan yang tepat adalah semua kejadian di atas terjadi pada minggu lepas. Itu sahaja. Terima Kasih kepada yang menjawab soalan dalam hati ye.

 Oh~ Sedihnye sekarang jarang dah boleh update encik blog ni. Saya tak ada internet! Siyan encik blog berhabuk2. Maaf tau~

Cerita minggu lepas |

Isnin :  Kerja. Kerja. Kerja. oh! Sesiapa tolong faham. Kerja memenatkan. 

Selasa : Kerja. Kerja.Kerja. oh! ada yang faham. Ia mmg penat. hehehe. Bosan lak org baca blog aku lau tulis gini setiap hari kan kan.

Rabu :  Mssih lagi dgn kerja. dan ia memenatkan. hahaha. Best tak baca blog aku?

Khamis : Hari ini agak menarik. Saya bangun awal dan tidak dapat tidur semula. OH lupa! hari ni cuti thaipusam! Saya suka cuti. Saya text kawan saya pagi2 ajak kuar tengok khurafat. Dia ckp ok. saya keluar. *simple tak aku cerita* Nak tau ke cerita khurafat cam mane?  Cerita dia begini begitu macam ni macam tu. hehehe. 
Khurafat :
  1.  Cerita agak menarik
  2. Boleh ditonton
  3. Hantu dari setiap sudut
  4. Mak cik cleaner mmg terbaek! Seram dowh!*hahaha*
  5. Hospital yang tak suka pasang lampu. *asyik gelap je*
  6. Hero ilmu hitam. *dia penyebab rupanye*
  7. Liyana Jasmay! *saya suka awak* 
Jumaat : Saya bangun awal dari biasa. Saya jalan ke bus stop awal. Saya nampak bus. 7.05 pg bus dah lalu! oh! Ape bus ni. Saya tunggu dan tunggu dan tunggu. 7.45 pg baru bus lalu. Terima Kasih kepada Rapid KL T231, Anda memang terbaik! Kerana anda saya lambat ke tempat kerja! Kerana anda saya selalu kena naik cab! Boleh saya tau Bila wktu sebenar anda? Bila schedule yang betul? Nama kemudahan awam. Tapi saya rasa anda kadang2 sangat menyusahkan. Boleh saya buat aduan tak?

Cerita Jumaat sedikit panjang | Petang tepat jam 5.30 tiba2 mak cik saya call ajak teman dia g dinner. Sya akata on je sambil lari2 kejar bus T203. Then saya pergi tmpt makcik saya. Saya pergi dinner dgn pakai bj kerja tak sempat mandi oke! oh saya selekeh!

Sabtu : Saya pergi lunch dgn mkck saya. Saya pergi beli ticket bas nak balik CNY! Saya balik hostel dan tidur.

Ahad : Saya update blog skrg.

Kesimpulan :  Saya banyak sakit hati minggu ini. Saya kena belajar bersabar.*oke tk ada kena mengena*


No comments: