Chun!

06 September 2010

RUMAH | suka!

Kenapa saya suka rumah saya?
Sebab dia best!!
Dolu-dolu suka tgk iklan neh. Budak tuh bebel2 kenapa dia suka rumah dia. Alaha ku pon suka rumah aku. hehehe.

Lama je aku tak update encik blog. Bulan september neh aku tak update lagi. Asif. Saya buzy. Ada exam dan macam2. hehehe. Lama kan tak update. Sedih sy abaikan awak. hehehe.

Ingatkan lepas exam boleh lah nk update blog sampai lebam. Tapi bila pulang ke rumah, sebagai akak yang baik dan sangat baik. Saya tidak mahu berebut dgn adik2. Terpaksa melupakan untuk mengupdate blog. oh. huhuhu,.

Sekarang neh pon curu masa jup. ceh ceh. tadi adik tak off.. so guna lah jup. Tapi kena offf cepat. Nanti nak bangun sahur lagi. Biasalah duduk rumah kan. Mak masak sedap gilak! oh~

No comments: