Chun!

04 July 2010

Donashi Yang Comel!!

Aku tak tipu. Aku cakap Donashi ini comel. oh~



Tengoklah betapa comel nya dia.


Tapi aku kurang ingat rasanya. hee. tak habis pon kitorang makan, hehehe. Yang aku tau bende oren kecik-kecik tuh macam manik atas cake selalu. Yang oren besar-besar kawanku kata agar-agar je. Ada yang di potong kecik-kecik tuh cherry. *aku tk suka*. Then yang atas krim tuh kaler hijau aku rasa macam kiwi *sedap*..

Benda dalam dia. Ada yang chocolate, krim, custard kot..aku pon tak sure. Yang aku tau aku tak suka krim luar dia. huhuhu. Aku lagi suka tanpa krim putih itu. hee~

tapi yang aku tau. Donashi ini agak muak jika dimakan banyak-banyak.

Kerana kecomelah Donashi + cappucino ku. oh~sedap!!

2 comments:

sweetie2010.blogspot said...

Salam Cik Chun,

sedapnya. macam clour/perasa ader. Kat manar ada jual ni dik

Aku Chun said...

Mari ke Big Apple! ooyeah!!