Chun!

03 July 2010

Terabai.*ampun*

Oh.Semalam tak update blog kesayanganku. kesian. kesian. buzy neh. hahaha. aku buzy time cuti. *apekah*..hahaha. oke aku tipu. aku tipu. takperlu percaya.

Blog terabai. Petang semalam keluar bersama Siti Sani dan Miza Nadia. Berjalan. Melepak. Memakan Donashi. Tapi pic tak dapat nak upload lagi aku malas nak pegi amek handphone kat atas. *pemalas*. So aku cerita jelah. 

Aku bajet Si Comel Donanshi tuh sedap lah sangat. Tetapi rupa-rupanya, kurang kena dengan selera aku kot. Dia punya topping aku tak suka sangat krim putih tuh so aku kurang berminat, then bende dalam dia aku rasa cam banyak gilak. Aku termuak. huk huk. Tapi  yang penting Si Donashi itu comel.

Okayy..aku cerita tentang si comel je. but ape-ape yang pelik kami lakukan di sana sehingga kami bertiga berbau kopi tidak akan di ceritakan. okayy FULLSTOP! hahaha.

Then, kami pergi menonton Toy Story 3 (3D) ooyeah! sangat pelbagai perasaan duk tengok citer tuh. Gilak ah. Sedih pon ada. Lawak pon ada. But citer tuh memang besh!

Then kami memakan n menjalan di TC sambil berpusing-pusing di Kuantan. Thanx tu cik driver. Jasa anda saya hargai. wee~

Malam tuh balik sebelum pukul 11, pukul 10:30 abah kol. Okay. Dah perlu pulang ke rumah. So kami pon pulang. Gila tak best kan cerita. Tiba-tiba tak ada idea nak tulis ape. penat kot pergi shopping with mak dan adik-adik. Balik2 nak update blog pula. hahaha. Ana-ana. Boleh je.

4 comments:

the Jackal said...

kenapa dengan bau kopi tersebut??

oh..oh..~

Aku Chun said...

hahaha..anda tertanya2..hehehe..agak-agak tak beragak ape?

the Jackal said...

agak agak dah tak teragak dah..mungkin maybe barangkali la kot..~

Aku Chun said...

hahaha..adalah kebarangkaliannya..