Chun!

10 May 2010

100 !!

Pada hari ini, akhirnya aku berjaya menulis entry yang keseratus...sungguh tak sangka!
*clap* *clap* *clap*



(tapi bila aku tambah2 kat sebelah 1+45+49 = 95)
aku guna kalkulator saintifik ok. bukan financial kalkulator.

bukti..cuba anda tambahkan?

tetapi...

di sini menunjukkan 100 Posts...
sekali lagi aku dipermainakn teknologi.
owh..alam maya!bukan adamaya


Walau apa jua rintangan! Aku nk tulis jugak! Aku Suka!!
Wah! Dengan perasaan tak sangka dgn diri sendiri aku da tulis entry ke-100.. Biar ape org nak cakap baru seratus nk kecoh aku dah 365X3 tak kecoh pon! hahaha...aku punya suka lah. Aku Bangga doe. Walaupon ni personal blog bukan untuk di komersial kan tapi bukan senang nk tengok aku mencarut aku melalut aku mengarut dalam bentuk tulisan. So Ucaplah TAHNIAH kepada diri sendiri. 



TAHNIAH ANA!!TAHNIAH ANA!!TAHNIAH ANA!!


Abaikan aku yang sangat gembira. Tapi kalau orang yang kenal aku memang tau ler aku takkan menulis diari lagi2 lah aku nak meluahkan perasaan.. Memang takkanlah..!!
Kerana itulah aku berbangga aku ada blog! At least nanti aku dah ada cucu boleh dia baca kehancuran kemusnahan yang telah aku buat masa aku muda! chewaahh! BF tader kau dah berangan nak cucu! kesah apa aku...hahaha..

Maka dengan ini saya merasmikan entry ke-100 blog saya. *tepuk tangan* hehehe...

::NOTA:NOTA:NOTA:NOTA:
::::: ANA ADA BLOG WEYY ::::::

6 comments:

ShEedah said...

tahniah fana,,aku harap cucu aku pun nanti melawat blog kau,,bersejarah 2,,hari ini dalam sejarah,hehehek~

aku yang menulis said...

hahaha..yay! thanx my dear..huhuhu..nnt kasi tau cucu kau tau..aku kasi tau cucu aku lak pasai blog kau..local exchange..hahaha~~

ShEedah said...

hahahhaha,,fana2,,orite dear,,nanti cucu2 kita kenal2 yer,,mna tau deorg kawen n then kta jd nenek yg berbesan,,hehe,,[melalut jer]

aku yang menulis said...

hahaha..dot i like..hahaha..yay!

yaniezayani said...

congratz laa ana!

aku yang menulis said...

hahaha..yay! sankyu~~