Chun!

17 May 2010

Aku Nak Bengang Boleh Tak??

"Aku nak bengang boleh tak??" wtf ana nk bengang tanye2 siap.huh!

weyh..secara serious nye aku bertanya. Adakah aku patut bengang..? kau dah kenapa ana nak bengang sangat. Biasa kau positif tak pasal2 sekarang tiba nk bengang. Apekah??

Aduh. Kisah bermula.. hehehe.. Tersebutlah kisah sebuah kisah yang dikisahkan mengisahkan.. ha amek kau.. huhuhuh..setelah kisah diperkisahkan.. sila kisah? patut ke tak bengang or ape kau kisah? hehehe..


Patut ke aku bengang kalau..
Aku terbangun lewat. Tiba-tiba nak ditambah cerita aku sakit perut. So proses bersiap kekelas menjadi agak lembab di situ ya. Tapi aku tak kisah sbb cikgu biasa sampai kul8.20pg. So aku pon siap punya siap punya siap, 8.05pg aku bertolak dari bilik dengan berjalan laju pecut 100mtr ke Econs yang sangat jauh..huk huk..Mantap record baru tercipta aku sampai ke kelas pukul 8.20pg. haish. naper brothers masih melepaq di koridor. Mana cikgu ni biasa kita sampai sama saing.hehehe..

Aku pun naik lif ke kelas. Sampai2 kelas, dengan bermandi peluh aku masuk .haish ! sah! cikgu tader lagi.. aduhh..penat aku pecut tadi habis semoa foreigner aku potong!potong!potong! tapi sampai2 cikgu tader..Aku kuciwa.kuciwa kuciwa ...  Sampai hati cikgu buat saya macam ni.sedey sedey sedey... Mesti semua orang cakap aku poyo. Sejak bila aku pandai sedih kalau kelas cancel.huhuhu.

Tapi kisah di atas belum tamat di situ. Oleh sebab kerana because kelas pukul9 nnt cikgu lain pulak aku pon tunggu. tunggu nye tunggu da pukul 9.20pg.. Sudah lah kawan2 mari kita pulang untuk meneruskan tidur yang terbantut. huhuhu. So kisah tamat di situ.

Aku pon pulang? So persoalannya sekarang?
Adakah aku patut bengang?
Adakah poyo kalau aku sedih?

2 comments:

yaniezayani said...

nama pun student wey..
rileks ar..
kau kan student maithali..
kekeke~

Aku Chun said...

hahaha..mmg aku relaks je..balik bilik aku bantai tidur je..hahaha..