Chun!

23 August 2010

Saya gembira. Anda bagaimana?

Wah! Sangat lama tak update. Eleh kecoh je Ana macam ar lama ‘giler’ padahal baru je berapa hari. Biasa lah diri ini tengah excited nak update, so abaikan benda2 pelik yang di bebelkan. Woohooo!!

Sekarang baru aku sedar , aku boleh hidup tanpa teknologi! Yay! Abaikan teknologi sekarang. Ooyeah! 3 hari melepak di rumah aunty sangat seronok. Tak online. Abaikan facebook, formpring, twitter, tumblr dan yang tersayang blog yang chun. Rupa-rupanya aku masih boleh hidup. Ooyeah! Hehehe.

Tapi sedeh je tak update blog. Oke. Aku cerita macamlah aku nye aunty dok dlm hutan. Hahaha. Sebenarnya tak pon. Cuma aku mls nak on lappy nak online. So agak tak beragak aku pon tak online itu je. Puasa online sekali sekala sekalu kan. Oke ape.

Apa yang penting? Dapat pergi shopping. Dapat makan dekat rumah. Dapat tengok tv. Yay! Aku suka semua itu. Baiti Jannati. Chewaahh! Nak balik rumah sndiri malas naik bus. So baik rumah aunty je. Aunty amek. Thanx my aunty! Hehehe.

Apa yang sangat penting? Dapat keluar dr UIA sekejap. So otak dah boleh berfungsi. Yeah! Yeah! Hehehe. I loike. Anda bagaimana?

7 comments:

sop said...

tahniah.. anda berjaya lari dari internet utk 3 hari.. bukan senang tu

Amyna said...

saya gembira juga.. dapat penuhi hasrat mommy to be... haippp!!

HaNTwO said...

hehehe hidup tanpa teknologi...tapi pas 3 ari diumah aunty masih bercerita tentang teknologi..maknenya xdpat lupakan lagi tu ahaks..

molmolla said...

aku pun gembira dapat shopping!!!! miahahahaahha :D

aku chun said...

sop : terimakasih.hehehe. :P
amyna : yeay! mari happy2..
hantwo : kurang2 2 3 ari tader technology okayy ape. hak hak hak.
molmolla : Achu! Aku jeles. kau shopping kt indonesia! huhuhu..

Hamzah Ian said...

baju raya gua tak beli lg.. sob2..

aku chun said...

Hamzah : owh..cepat2 pegi soppin..