Chun!

19 August 2010

Suka kehati??

Kadang-kadang aku selalu je terfikir. Suka ke hati aku neh? ye lah. Walaupun aku gelak, muka aku happy je. Tapi hati aku. tak semestinya suka.. Kalau gini aku tulis mesti aku tengah sakit hati kan. Sbab tuh bebel2 panjang pasal hati. hahaha. Ape arr aku neh. Itu ar nasib kalau menyimpan je. Luahkan kt encik blog pon dah okay kan encik kan.

Okay lah tu kan. Janji yang penting aku tak kacau hidup orang ramai. Aku rosakkan hidup kawan-kawan aku je. Kan kawan-kawan. hahaha.. Sila gelak jahat ye.!

ehmm..Aku blur tiba-tiba. tak tau nak bebelkan ape. huhuhu. Yang aku tau  nak ckp pasai masalah semalam lah. Ade yag dah di solve. yeah! hehehe.. Antara solution nye adalah :

  1.  Berjaya call mak sebelum bukak puasa semalam. Oh rindu.
  2.  Ponteng kelas recreation. Tak larat nak jalan dan tak ada tali pengakap.
  3.  Balik rumah aunty  di KL minggu ni.
  4.  Semalam mak ckp nnt gaji mak bank-in duit. Okay perlu bersabar sekarang.
  5.  Sekarang aku belajar bersabar. Biar hati aku sakit janji orang tak sakit hati dgn aku. kan encik blog.!
Sekurang2 aku dah solve sikit kan. Okayy lah tuh. Tahniah Ana!!

2 comments:

HaNTwO said...

wahhh bagusla...sabar separuh daripada iman...

Aku Chun said...

ye! sedang belajar bersabar di bulan ramadhan!