Chun!

09 August 2010

alasan. alasan. alasan.

Sir :  Where's all the Nuruls' ??
Me : *smile*
Sir : Where are you last week?
Me : *smile*

Sir : Who's Nurul Farhana ?
Me : *angkat tangan n smile*

Sir : So ?
Me : Overslept sir.

Sir : Pontenglah tu..

Hahaha. Biar aku gelak. Kejadian neh jadi tadi. Aku tak pernah cerita kan. Subject Company Admin yang aku ambik sem neh ada 9 orang je kelas tuh. So sangat happy.  Nak di jadikan cerita rupa-rupanya time aku ponteng last week, ada 3 orang lagi dalam kelas tuh yang ponteng campur aku 4 orang lah. If kelas biasa tak obvios sangat, ni kelas 9 orang je memang obvious lah. hahaha. Itu yang sir masuk2 je kelas terus tanya, dan nak dijadikan cerita, nama aku yang sir nampak dalam list tuh nak di tanya. hahaha. 

Itulah kisahnya dialog di atas. Adeyhh. Nak gelak je aku. Baru nak ponteng kelas tuh. Tiba-tiba ramai lak yang ponteng. hahaha. Mana aku tau. Lepas neh konpem aku tak ponteng company admin dah. Nanti takut ramai lagi yang ponteng. hahaha. Kesian sir. Sorry sir.

5 comments:

HaNTwO said...

hahahah apara...kalo nak ponteng pun deal ar ngan kwn2...

encHIx laNDax said...

ngahaha~kesian sir tu kene ngajau berapa kerat je..hehe

Aku Chun said...

Hantwo : hahaha.tak best ar deal ramai2.nnt sume nk join ponteng..hahaha..ponteng sorang2 baru thrill..keh keh..
enchik landax : hahaha..sir suka kelas tak ramai..sir ckp senang nk ajar..hehehe..kamikan kanak2 baik..

maCy said...

adoi.. free kantoi~ huhu

Aku Chun said...

hahaha..itu ler..mmg free2 je kena..hahaha..