Chun!

16 August 2010

Puasa Blogging. Perlu ke?

"Ya ALLAH. Berikanlah aku kekuatan Ya ALLAH.."
Mula-mula. Nak minta ampun dan maaf dari semua orang. Sebab tak membalas kunjungan dan tidak berkunjung. Entahlah tiba-tiba tanpa sebab tidak dapat mengupdate blog. Mungkin kurang organized dalam diri. Cuba nak menaip tapi idea hilang. Cuba nak bercerita tapi seperti tak menarik. Maafkan aku semua dan maafkan aku encik blog.!

Sekarang mula-mula cerita, aku nak ucapkan selamat berpuasa semua. Mungkin dah terlambat tapi masih ramadhankan.

Selamat berpuasa. Mari bertarawikh. Jangan baikan sahur!

Baiklah sekarang aku nak membebel tentang diri sendiri. hahaha. Gila aku rasa aku sangat sepah dan serabut. Semua jadi tak tersusun. Penat. Bosan. Entah ape nak jadilah. Tapai sekarang mungkin dah okayy sikit. Aku pon dah jumpa sebabnya. Sebenarnya AKU RINDU FAMILY!

Nak balik tapi penat fikir nak balik tuh. Kena naik tren. Lari-lari tukar tren. Tunggu tren. naik tren. Sampai berjalan-jalan ke stesyen bus lagi. Beli ticket lagi. Naik bus lagi. penat tuh. Kurang asam nye ana.! Macamlah kau drive kan. Aperdaaa..

Tapi takpe kot. Nanti balik time nak raya je lah. Tapi aku tau. Mesti abah, mak, dan semua2 rindu aku kan. Baik ngaku. Sebab AKU SANGAT RINDU!! huhuhu...

Okay. Mula dengan minggu ni dan seterusnya nampak gaya aku dah kena memulakan proses penjimatan. Gila aku baru sedar sekarang. Aku dah jatuh miskin harta lah. Nasib baik aku masih lagi kaya budi bahasa. Tahniah ana! Keep CHUN selalu. hahaha. Okayy itu tak perlu.

Baiklah anak2 mak. Lepas neh mak tak puasa blogging lagi ye. Maafkan mak ye anak2. Mak neh manusia biasa. Ada masa OK ada masa KO. Sekarang dah OK! So nantikan kemunculan Aku yang CHUN!




2 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

selamat berpuasa! blogging takyah puasa.

Aku Chun said...

selamat berpuasa juga! sedang sahur blog neh. hahaha.