Chun!

12 June 2010

best ke tgk bola?

Ada ape lah dgn bola tu..semua org tgk dia..semua org dok sorakkan dia..semua org dok kejar dia..Kalau aku jd bola gila berbangga doe...tapi yang tak best semua orang dok sepak dia..siyan dia...bola..bola ok tak bola? hahaha...

Hish bila start je World Cup seluruh dunia blog menulis psal bola..Bagi aku yang tak tau sangat pasai bola neh takkan nk tulis pasai bola gak...confirm tak sampai 5 minit semua orang mengarahkan aku delete..so..aku  nak tulis sesuatu yang lagi penting dari bola..yang lagi menarik dari bola..yang lagi ditakuti dari bola...Agak tak beragak kau lah..Ape dia nyah?? hahaha...

Ha..bende neh akan buat kau jd camneh..

Gambar ini bukanlah sedang tidur.
tetapi sedang cuba menghilangkan tekanan..
chewaahhh baiknye alasan..


baiklah..setelah pic dilihat..cerita sekarang adalah berkisar tentang FINAL EXAM...!! ok..aku tau siapa yg baca neh mesti tulus ape kejadahnye aku nk exam masa org semua bergumbira cuti kan..hahaha...nk eat camner aku gn rela hati amek Short Sem..So sekarang exam sudah sampai...ooyeah!!

Tarikh exam aku memang masih lagi terbaik yang UIA kasi kt aku..oh sbb tuh aku sayang UIA..hahaha..


Neh arr terbaik dari UIA aku nak tunjuk kat siapa yang nk tengak..sila tgk tarikh exam ok..

So..aku tak boleh bazir masa lagi..jom study!!

3 comments:

KyRa CrysTal PinK said...

Baru teringat..yon x print lagi slip exam.. hehe...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

goodluck!

Aku Chun said...

Kyra : yon! goodluck exam sok...

mohd Fakhrurazi : Thanx~