Chun!

02 June 2010

Sekarang aku tau aku bijak...

Fuh! abes pon  kuiz..memang terbaik arr..baca chapter 15,16,17 setengah dan abaikan chapter 18 alih-alih kuiz banyak chapter 18..terima kasih sir..sayang sir lebih lah..huk huk..Sekarang dok nak mencarut mengarut ayat-ayatan nak buat report last week nye presentation.. Agak-agak setengah page okayy tak?? suka je kan setengah2.. wee~~

Aduh soalan kuiz tadi memang terbaik lah..soalan paling kekal dalam ingatan :

........... What is the intermediary ?  (5 marks) 

Baiklah kanak-kanak.. Agak2 ape jawapan dia.... Kalau soalan 5 marks.. what do u expect??huhuhu..
So oleh kerana kepintaran dan kepandaian aku..Aku tau jawapan dia one word je..Underwriter..But 5marks baii ape aku nak carut..So dengan bangganye aku pon tulis.. The intermediary is underwriter.. Tanpa segan silu aku tulis jawapan tu..oh sir .. itu je i mampu pikir..huhuhu..

Then selepas beberapa minit or lebih di kenali sebagak sejam..Sir pon suruh submit..da submit semua2..sir cakap2..Tiba-tiba sir sentuh pasal soalan tuh..sir cakap kenapa beriya nk tulis loooonnggggg kan jawapan dia short je.. I just nak test your understanding.. Kan kalau soalan tu jawapan dia :

Underwriter..

Kenapa nak tulis panjang-panjang..oh~apekah!! rugi aku tulis "the intermediary is..." aku sepatut nye setia je dgn jawapan aku yang sangat betul...

lupa lak nak sentuh title aku..biasa itu yang first..title mmg tak boleh blah..bak kate mak aku..lau tak pandai takkan ana study UIA..oh mak memang terbaiklah!! tapi kejadian di sini yang diceritakan hanyalah satu soalan..soalan lain2 sila abaikan..jangan tanya2..aku tau jawapan soalan tuh je..wee~~

Konklusinya... Lain kali kalau dah confident teruskan je..!!hahaha... Aku memang takpernah confident..oh~ANA~

NOTA:NOTA:NOTA:NOTA:
::::: KADANG_KADANG OTAK AKU OKAY JUGAKAN :::::
 


2 comments:

bommieejiee said...

weyh Ana,ko mmg terbaik ar!!!!kekekeke...kalo aku mesti aku menggoreng pai x cukup ketas punyer!!!almaklumlah da markah dia 5 kan....what do u expect???kekekeke

Aku Chun said...

hahaha..aku mmg salu je dapat jawapan terbaik..hahaha..da soklan nye gitu..pikiran aku simple je..hahaha..kau mmg suka je tulis panjang2..