Chun!

30 June 2010

Seratus ? Kenapa mesti seratus?

Kenapa mesti seratus? tak boleh ke kalau sembilan puluh tiga ke? empat puluh lima ke? enam puluh tujuh ke? kalau seratus ke seribu ke empat ratus ke lima puluh ke mesti rasa macam uhmp sikit kan. kenapa ye? memang orang melayu macam tu ke? tengoklah kalau masa mesti je nak 5minit 10 minit ape kata 7 minit ke 3 minit ke tak pon 11 minit 23 saat.. haa! baru gempak!! weee...~~

Oppss..termelalut mengarut sudah.. Ana budak suka mengarut! dah datang menaip entry kosong melalutnye! ooyeah! but entry kali ini agak special untuk aku. Oke aku tau orang akan kutuk "itu pon nak kecoh", "ape ar", " hek eleh", "tah ape2 je" , "aku dah lama dah" , "bising arr pompuan neh"...huh! main kasar itu semua  orang. Tak pe kata taknak kisah ape orang kata. Janji hati baik, Aku suka! Senyum sampai telinga!

Sudah masuk perenggan ke-3 baru aku nak cakap tujuan aku! hahaha.. Aku yang dok bebelkan 2 perenggan tuh intro je. hahaha. Gila pompuan neh intro 2 perenggan..Alaa not bad ape. hahaha.. Baiklah berbalik pada seratus. Di sini aku nak mengumumkan Pengikut-pengikut chun aku sudah sampai ke-100.. Terima kasih kepada yang sudi follow blog kosong neh.. 

Itu yang berbunga tuh follower aku yang ke-100

Encik/Cik/Tuan/Puan http://www.izzi-daisy.blogspot.com/ punya blog.

Terima Kasih kepada yang sudi follow blog kosong tapi chun ini.

Aku semakin rajin menambah entry kosong tapi chun di blog aku.

Yang berminat sila baca. Yang tak minat sila keluar.


NOTA:NOTA:NOTA:NOTA

::::: Jadikan Membaca Amalan Kita :::::


9 comments:

Dyna Yvonne said...

wah...profile pic ku ade di situ..hehe

yaniezayani said...

tahniah laa ana..
ko mmg glemer..hahaha~
best cuti????

Aku Chun said...

dyna : hahaha..anda telah menjadi follower ku! ooyeah!
zayani : ahahha..cuti aku cam bese arr..gini je..hahaha..

Nur Su'aidah said...

tahniah derr! keep blogging :)

cik helena said...

susah nak paham tulisan hehehe

¶A.K.I¶ said...

not bad gak nama tuan blog ni..
hye chun!!

aki chan here!

Syazwani Aziz said...

wahh.. sy pun ada kt pic tu... bangga2.. haha.. ;)

Ibu faheem said...

tahniah dah 100 folower ye... :)

Aku Chun said...

cik helena : alamak. akan di improve.
Aki chan : chun itu menarik kan kan.
Syazwani : hehehe.. :) happy
ibu faheem : sankyuu..sankyuu~